Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan man få større bryster?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg har haft det på præcis samme måde, og har det stadig sådan, selvom jeg er 16 nu.
Min eneste veninde var altid hende den pæne, og da vi kom i puberteten fik hun nogle kæmpe bryster, og det gjorde alle andre på min årgang også, men mine bryster var stadig små!

Jeg sammenlignede mig også rigtig meget med andre, og det gør jeg stadig, det er noget rigtig mange folk gør.
Men jeg kan forsikre dig om, at de andre helt sikkert ikke tænker på, at du har små bryster! De har sikkert travlt med at tænke på deres egne bekymringer 🙂

Den eneste måde at få naturligt større bryster, er enten ved at de bare vokser fordi du stadig ikke er særlig gammel, eller ved at brysterne vokser under graviditet.
Nogle gange vokser ens bryster også, hvis man bruger p- eller minipiller, men det er ikke alle der har lige godt af pillerne, og man skal ikke tage dem hvis man kun gør det for at få større bryster…
(Brysterne vokser altså indtil man bliver 20, så de har stadig lang tid til at blive større! :))

Hvis du nogensinde skulle komme til at tænker over, om drenge bedre kan lide piger med større bryster, (det gjorde jeg i hvert fald), så kan jeg berolige dig med, at der faktisk er rigtig mange drenge, der bedre kan lide piger med små bryster.
Og hvis en dreng kun tænker på, om brysterne er store eller ej, så er han nok heller ikke så sjov at være kæreste med!

Når man har små bryster hænger de ofte heller ikke, hvilket betyder at man ikke altid behøver at gå med bh for at holde dem oppe, og de gør ikke lige så ondt når man hopper eller løber, som store bryster ville gøre.

Man skal ikke være ked af ting ved ens krop, som man ikke kan styre!
Hav en god dag/aften 🙂 <3

  • En anden pige med små bryster, Pige, 16 år

Hejsa jeg vil sige at jeg selv har ret store bryster og jeg vil bare gerne ha at du for det første ved at piger med store bryster tænker det samme om piger med små bryster nogle gange er vi super jaloux og andre gange er man glad for dem og håber også du kan se det positive i det nogle gange det er helt ok at du bliver usikker det er svært ikke at blive det men du skal også bare vide at din krop udvikler sig så alt passer sammen og den bedste metode er egentlig bare at være tålmodig og stole på sin krop selvom at jeg godt ved at det nok ikke var det du fiskede efter men håber stadig du kan bruge det til noget

  • Pige på 17, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat