Brev

kan ikke lide mit udseende

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige 12 år.. tag et langt bad, tag dig yndlings sæt tøj på.. kik på dig selv i spejlet og sig til dig selv et par gange at du er perfekt som du er! lav nogen snacks og sæt dig og se din yndlings film! det plejer at hjælpe mig igennem når jeg har det svært! og du har slet ikke brug for et “glowup” i din alder! du er smuk som du er!

  • Emillie, Pige, 19 år

Kære pige.

Det er så ærgeligt du har det sådan, og at der er nogen der snakker sådan til dig. Det er ikke i orden. Jeg synes du skal snakke med en voksen, i forhold til det. Deruover er de fleste utilfredse med noget omkring dem selv, hvis det er din tøjstil du ikke bryder dig om, kan du selvfølgelig ændre den. Det er ikke dig der er noget galt med, men dem der kalder dig de her ting. Håber du finder ud af noget.

  • anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat