Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan ik’ altid lide min krop [- Genderfluid]

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 11
Alså jeg ved godt du skriver at du følger dig som en pige, men det kan også være at du i virkeligheden heler ville være en dreng, du har måske bare aldrig tænkt over det!!:)
Og din krop er så perfekt som den kan være, der er ingen grund til og gemme noget, du skal være ligeglad hvad andre folk tænker om dig, og hvis du ikke kan lide og gå i shorts, osv så skal du bare lad vær;)
Kh mig

  • Den søde:), Pige, 12 år

Hej med dig skønne.

Jeg har læst dit brev igennem mindst 7 gange, fordi jeg virkelig har sadt mig i dit sted, og tænkt ekstremt meget over hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig.<3

Her er hvad jeg fandt frem til:
↓↓↓
Til at starte med vil jeg lige sige, at det lyder virkelig til, at du går ret højt op i hvordan du ser ud og hvordan din krop er. Din hjerne må virkelig være på overarbejde, og det er sikkert virkelig hårdt! Jeg kan godt selv komme til at tænke for meget over tingene, og det er ik nemt når man ikke får ro i hovedet, så jeg forstår godt hvordan du har det.

Ligegyldigt hvad køn man er, eller hvad men definerer sig selv som, så er det svært at finde ud af hvem man er, og hvordan man vil se ud. Ingen kroppe er ens og vi ser alle forskellige ud, og det er smukt synes jeg. Kroppen er et kunstværk, for vi er alle forskellige og smukke mennesker. Hvis vi alle var ens, ville der slet ikke være noget der gjorde os unikke.

Det kan tage tid at finde ud af hvem man er, jo mere man tænker over det, jo svære bliver det at finde ud af, fordi der er så mange valg at vælge imellem. Måske ville du få det bedre hvis du prøvet at tænke mindre over det, og bare gøre det du føler for.

Det er helt okay at se ud som en dreng med håret under kasketten den ene dag, og dagen efter ligne en pige. Du kan være alle de ting. Du behøves ikke at være på en bestemt måde, der er plads til det hele.

Ved at du prøver nogen ting af, det er en god ting, fordi så finder du ud af hvad du kan lide og ikke kan lide. Måske en dag falder nogen af tingene fra, og måske en dag kommer der nye ting til. Om du har en fast smag, eller en brad smag hvor der er lidt af det hele, så er det okay! For det er den du er, du er ikke en ting, du er mange fantastiske ting!

Jeg håber at det har hjulpet lidt at læse mit svar, godt at du skrev her ind. Hvis du vil kan du ringe til BørneTelefonen eller sms'e med en voksen, som kan svare dig med det samme. Det lyder til at du tænker rigtig meget, og måske ville de kunne give nogen råd som vi ikke kan.

Hel og lykke, husk du er perfekt som du er, og tag dig god tid til at finde nærmere ud af hvem du er, det skal nok komme.

Kærligste hilsner, pigen der virkelig håber dig det bedste.<3

  • N#, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat