Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg vil klippe MIT hår

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde! 💟
Jeg synes at du skal gøre som du har det bedst med. Du skal tage en snak med din mor om hvorfor du ikke kn lide dit hår ( du kan eks vise hende den “liste” du også har skrevet her i brevet) Jeg er sikker på hun vil forstå dig når du fortæller hende hvordan du har det <3

Håber du kan bruge mit svar til noget…
Kærlighilsen Anonym 🙂

PS Hvis jeg var dig så ville jeg donere det hår man klipper af til knæk cancer.

  • Anonym, Pige, 13 år

Hey. Det er enlig meget enkelt, spar lidt penge op, tag med en veninde til en frisør (eller bare dig), få klippet dit hår og så kan din mor intet sige. Go for it!

  • Hovlnh, Dreng, 15 år

Det er dit eget hår og dermed også dit eget valg. Dog vil jeg gerne fortælle, at hver frisure har sit sæt problemer, så nogle gange skal man også acceptere det hår man nu engang har, for der lyder som noget rigtigt flot hår, du har. Men det er selvfølgelig Ikke min Egen mening, der er vigtigst, men din.

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat