Brev

Jeg hader min højde og vægt.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg har det selv ret svært med min krop så jeg ved hvordan det er.

Du har ikke en “unormal” højde. gennemsnit højde for kvinder i danmark ligger på 168 eller sådan noget og jeg har nogen veninder der er 180. Du er lige som du skal være og du er smuk som du er og det ved jeg uden at have set dig. Du er også helt fantastik og du skal bare sige fuck dem der siger de ting til dig.

Jeg ved godt det er svært. Jeg havde fx nogen venner der kaldte mig flad og jeg var først ret ked af det men så var jeg sådan altså fuck dem det er ikke deres mening om mig der betyder noget det er min egen.

Mvh …

  • Anonym, Pige, 14 år

kære pige på 12 og snart 13

i feel you. jeg har også altid været den højeste i min klasse, og det kan selvfølgelig være virkelig irriterende til tider. jeg er selv 175 og har altid været, ja ikke den tyndeste pige i min klasse (med det sagt er jeg dog helt normalvægtig, hvilket jeg også tror, du er)

men hey, der er jo ALTID nogle, der er den højeste og laveste, så det er helt okay. du blev bare en af de høje, men der var jo nogle der skulle være det, kan man sige. det er meget forskelligt, hvornår piger begynder at vokse.

du skal vide, at jeg synes du er pisse sej og nok skal klare den. jeg har ihvertfald lært, at jeg ikke kan ændre på min højde, så hvorfor spilde min tid på, at bekymre mig om noget, jeg ikke kan ændre. men selvfølgelig er det ikke “bare lige” at stoppe med at bekymre sig om noget. YOU DO YOU GIRL!!

  • knus og kram herfra, Pige, 15 år

Kender virkelig din situation er selv 175cm og folk har altid sagt det unormalt og alt muligt. Det ikke fair for det ikke unormalt alle er forskellige, de er sikkert bare jaloux på dig eller ret dumme. Men de samlinger sig kun med dem selv og dig ikke resten af verdenen det er derfor de siger sådan og måske fordi de er bange for noget andet end hvad de kender til. Tro mig det bliver bedre man lærer at acceptere det og du skal bare shine og udnydt den højde du har! <3

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat