Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg får ingen bitches :(

Hej jeg er 16 og går på gym i 1.g

Jeg har aldrig haft en kæreste

og tvivler på at det er noget der bliver aktuelt.

Jeg har aldrig været populær

eller overhovedet blevet behandlet

som en ”klasse kamarat”

jeg er bare den der baggrunds karakter,

som alle kender men ingen snakker med.

Er der nogle ting jeg burde generelt ændrer på eller lign?

Dreng, 16 år
Svar fra andre

Børn

Bro go hit the gym

  • Anonym, 15 år

sikker på det nok skal komme, det har intet med din popularitet at gøre om du får bitches eller ej. Bare snak med pigerne, så skal det nok komme. Generelt hvis du ikke føler dig set nok, så bare prøv at være så social som mulig. Snak med dem der går i din klasse og deltag i festerne, det hjælper en hel del

  • m, Pige, 15 år

Jeg går selv på gym 2.g og tror der er mange der står i din situation. Lad vær med at tænk på om du er populær eller ej, sørg for at leve livet og spring ud i det. Oftest er piger ikke særligt villige til at tage allerførste skridt, så sørg for at det er dig der gør det. Du får ingen bitches hvis du ikke selv går op til dem, for lige meget hvor pæn du er, er det drengen der skal starte det.

Får du ingen bitches er du selv skyld i det. Få bygget en selvtillid op, bliv hovedrollen i den egen film og få skaffet nogle bitches.1

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat