Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Krøllet hår.. jeg er snart 12 okay

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Der er ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud. Jeg jeg har selv glat hår men jeg synes at krøller er MEGA pæne og ville ønske at jeg jeg selv havde dem.

Prøv, at hver morgen når du vågner, så tænker/siger du “ej hvor er mine krøller pæne” eller “mine krøller er så smukke til mig”.
Jeg ved det kan virke fjollet, men det virker!

Du er perfekt som du er❤️

Kh. L

  • L, Pige, 13 år

Ej jeg gad sååå godt have dit hår. Mange af mine venner og enda også min mor (som næsten aldrig kommentere udsegne) siger at det er vildt pænt at have sådan noget afro krøllet hår.
Jeg har selvhelende glat hår og det er altså også lidt kedeligt hvis man har det hele tiden. Det har også svært ved at være i en frisure eller noget, for det glider bare ud.
Dit hår lyder vildt smuk, det er super sejt at have sådan noget hår.

  • Anonym, Pige, 14 år

Har selv en del krøller og ved det kan være besværligt at pleje. Du kunne prøve at købe “cantu curl cream” på normal, den er rigtig god. Hvis du har tænkt dig at bruge den, så skal du putte det i dit hår når du har været i bad og derefter børster du dit hår. Når du har børstet dit hår, så brug fyntørrer så det sidder bedere.

  • Anonym, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat