Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

insecure

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Husk nu på, at du er perfekt som du er! Du er mega smuk!

At bodyshamed er selvfølgelig ikke okay! Sig det til en du stoler på, FX, din mor, lærer, venindes mor eller din veninde❤

De driller kun fordi de ikke har noget bedre st tag sig til! De har ikke noget liv….

De driller fordi de selv er usikre.

Håber du kan bruge det til noget😘

Knus!

  • Lærke, Pige, 12 år

Hej!

jeg er selv i hele min folkeskole år blevet drillet med det samme. Det er aldrig rart men jeg lod som ingenting. Jeg har altid gemt mine følelser til jeg kom hjem og kunne lukke min dør.

Jeg skrev en stil i 8. kl. om det hvor jeg indså hvor meget det faktisk påvirkede mig. Da de i 8. kl. stadig ikke forstod at jeg ikke syntes om at blive kaldt flad, dør osv. fortalte jeg dem ligeud at det var røv irriterende da jeg ikke selv kunne gøre for det.

Jeg synes bare du skal være ærlig og fortælle dem hvad du syntes. Det er ikke fedt og bliver det aldrig og du skal ikke bare vende ryggen til som jeg selv gjorde. Jeg ville ønske jeg havde sagt noget, noget før.

Held og lykke❤️

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat