Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ingen drenge kan lide mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig
Jeg er en dreng på 13 og ved at der er mange drenge der ikke går for meget op i hvordan pigerne ser ud bare de har en god personlighed. Så bare vær dig selv og vent på den rette der elsker dig som den du er. Det er mit bedste råd

  • Dreng, Dreng, 13 år

Hej, det lyder svært🫶🏻 Men ligsom piger godt kan lide at få at vide at en dreng synes at man er nice, kan drenge også. Gå over og komplimenter, de kan godt lide når pigerne invitere ud, ligsompiger. Og jeg tror ikke det har noget at gøre med dit udseende🫶🏻😁😄 jeg tror bare at du skal tale mere flirtende med dit crush så i kan komme i den skala, hvor det er kæreste agtigt. Du lyder mega pæn, du kan klare det😄😄😄

  • 😁, Dreng, 14 år

du er helt perfekt som du er, og en dag møder du en dreng der kan lide dig for præcis den du er. ikke skynd dig for meget med at få en kæreste, vent på en der kan lide dig for den du er. bare bliv ved med at være tro mod dig selv, og tag tingene som det kommer. hvis du virkelig gerne vil ud i dating livet kan du vise en dreng du kan lide ham ved at snakke med ham om at der er en du godt kan lide, og det vil gøre sådan at han ved du er “out there” og måske også gøre ham lidt jaloux .

  • anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat