Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ikke at være som de andre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tror de fleste kender det der med at man gerne vil ligne en anden person, og at man har lavt selvværd. Men ALLE er smukke som de er, og du skal ikke føle at du er grim. For jeg (personligt) syntes at det med stort krøllet hår er pisse fedt og det er gorgeous ud! Mørk hud er altså også flot! Alle er smukke.
Mvh Anonym person <3

  • Anonym person, Pige, 14 år

Hej.
Jeg syntes du skal være glad for den du er, og du skal være glad for at du ikke ligner de andre. Du skal tænke på der sikkert er mange andre der gerne vil være ligesom dig, for alle er anderledes på hver deres måde, og det er unikt at være anderledes.

  • mart, Pige, 13 år

Jeg kender godt til det at føle sig anderledes, dog på andre punkter, og det kan være rigtig svært. Men på den anden side, er det så ikke også lidt kedeligt at ligne alle andre? det synes jeg.
Der er noget rigtig smukt i at skilde sig ud og være anderledes end alle de andre, og på samme tid være sikker på sig selv, og være stolt af at være anderledes. Hvis man acceptere sig selv, og udstråler selvsikkerhed, kan det være utroligt attraktivt og give en rigtig positiv energi, som alle dem omkring dig også vil kunne mærke. Og ja, det kan være helt vildt svært, og jeg tror alle unge på en eller anden måde føler, eller har følt sig usikker. Men tro mig, den eneste måde man får det bedre på, er ved at arbejde på sig selv og sit selvværd. Der noget smukt ved alle, også dig. Det lover jeg.

Når du skiller dig ud, betyder det også at folk nok ligger mere mærke til dig i mængden, men det er altså overhovedet ikke altid en dårlig ting, tvært imod 🙂

(og hvis det hjælper, så har jeg altid ønsket mig helt mørkebrune øjne, jeg synes min øjenfarve er rigtig kedelig, og stort krøllet hår er helt vildt fedt. Og så ville jeg også ønske jeg ikke var så bleg)

  • Hm, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat