Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Idræt

Hej jeg er en pige på 14 år, som skal starte i 8. Klasse om lidt.

Jeg har virkelig ikke lyst til at klæde om til idræt, fordi jeg føler mig forkert.

Alle pigerne fra min klasse er tynde med flotte former,

men jeg er mere rund uden former,

er virkeligt bange for hvad de vil tænke om mig

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Jeg havde det lidt på samme måde, da jeg var i din alder og jeg var altid megabange for, at de andre piger ville kommentere på min krop. Så kan jeg huske, at jeg var så jaloux på én af mine veninder og hendes krop, og det var der også andre af pigerne der var, ved jeg. Både bryster, røv og revne sad fuldstændig som de skulle. Så fortalte hun på et tidspunkt, at hun ikke brød sig meget om sin krop, hun syntes, at hendes bryster var skæve, hendes røv alt for stor og hendes revne så mærkelig ud. Så selv hende med den i andres øjne perfekte krop kan føle sig usikker på sig selv. Så jeg tror slet ikke du skal være bange, de andre piger har det helt sikkert på samme måde, uanset hvad de så siger 😊

  • Anonym, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat