Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvorfor er jeg så grim?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Heyyy

Bestie maybe you dont know this, but ur beautiful. At være smuk handler ikk om hvordan man ser ud men hvordan man er som menneske. Jeg har ikke set dig i virkeligheden, men jeg ved at du er utrolig smuk og pæn. Du skal ALDRIG tro at du ikke har en betydning.
HUSK DU ER GOD NOK😍

Hav det dejligt smukke. I believe in u Babe.

  • Mari, Pige, 13 år

Kære Anonym pige på 12 år,

Jeg er også en pige som er 12 og jeg er lidt for høj (jeg er den yngste i min klasse men der er mange som er lavere end mig, jeg er højere end den anden ældste i min klasse), være glad for din højde. En af mine veninder er 13 år og hun er 150cm men er stadig meget smuk. Man behøver ikke at være høj for at være smuk. Selvom jeg er høj syntes jeg stadig at jeg ikke er smuk. Du er smuk er jeg ret sikker på.

Håber det hjælper lidt,
Pige på 12 år

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej

Nogle gange kan jeg også føle mig grim, men jeg acceptere bare den jeg er. Du behøves ikke at ændre noget ved dig du er som du er. Du nævner jo, at du er 153 som en 12årig, men hey, jeg er kun 145! Du behøves ikke at være høj for at være smuk. Bare husk på ingen er perfekte, så du er lige så smukke som alle de andre. Jeg er født med en flad næse og i starten følte jeg mig grim. Bare husk på, lige meget, hvordan du ser ud og, hvad du gør, så skal du bare være stolt og acceptere, hvem du er.

Nu er jeg jo en dreng så jeg ved ikke lige så meget om piger, men jeg håber jeg hjalp. Jeg må undskylde, hvis det ikke kan bruges til noget

  • Mig, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat