Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvor tænker drenge sådan?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Dreng på 13 år,
Jeg er også en dreng på 13 år og jeg er faktisk lidt i den samme situation, det er faktisk ikke så unormalt at føle sig ubehagelig. Jeg har fundet nogen nye venner (uden at droppe de gamle) dette kan måske hjælpe dig. Hvis det er vigtigt for dig at være populær så vil dette ikke hjælpe meget men jeg er nu venner med nogen fra parallel klassen (en gruppe med både piger og drenge) og når det bliver lidt for ubehageligt så har jeg andre som jeg kan være sammen med. Det er for det meste bare en fase, men for nogen drenge (og piger) kommer alt til at handle om sex

Held og lykke
🤞

  • The Thief Lord, Dreng, 13 år

Mad respect.
jeg synes det er godt, at du ikke tænker sådan. Du skal ikke tage dig af de drenge, sådan går det for det meste. Det er også en bedre måde at behandle en pige på, så man ikke går rundt og bodyshamer nogle. Men de kommer sikkert over det, de fleste gør håber vi.

  • Respect, Pige, 14 år

Det er en fase mange drenge skal igennem. Ikke alle, men mange. Jeg har aldrig haft store krav til en pige. Det handler om, at blive forelsket.
Mange drenge gør det også, fordi de tror, at de er seje. Jeg tror, at de vil have en form for anerkendelse.
Du skal bare tage det roligt. Jeg ved at der kan være svært, men du er ikke alene med den følelse, og de fleste drenge kommer over det.
Dog ikke alle.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat