Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hved ikke hvad jeg skal gøre!?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey du!!! 💜
Det skal du slet ikke være bekymret over, det er så normalt og selv jeg har det. Det er helt almindelige hudorme. Der er ingen grund til at være bange eller at tænke “ad” eller noget. Jeg er næsten helt sikker på at hvis du sagde det til din mor vil hun hjælpe dig. Held og lykke med det hele. 💜

  • Mathilde, Pige, 13 år

Hej
For det første er det helt normalt at få.
Jeg har også haft dem, og mit bedste råd er at du ikke skal pille i dem, og bruge produkter medmindre du har været til en hudlæge der har anbefalet dig at bruge noget bestemt… men igen det er helt normalt også vil jeg råde dig til at snakke med en om det hvis du har det dårligt med at du har fået hudorme:)

  • F, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat