Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hvad tænker de andre

Hej!

Jeg er en pige som er rigtig bang for hvad de andre mennesker tænker om mig.

Jeg kan ikke tage den task jeg kunne godt lide

på grund af jeg er bang for hvad de andre mon kommer til at synes om mig.

Hvordan kommer jeg til at være ligeglad med de andre???.

HJÆLP

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hvis de siger nået så vær ligeglad sig til dem at alle har hver deres stil både farver og taske valg osv. alle må have sin holdning og alle må være den de er det er jo det der spiller en rolle for det er det det gør dig til dig❤️🌼

  • Sofia, Pige, 11 år

hej!

har også selv haft det sådan at jeg er bange for hvad andre tænker, og sådan har jeg det egentlig stadig.

Men, mit råd er at prøv at tænk på om du nogensinde har lagt mærke til nogens f.eks. skoletaske og så har tænkt: “kæft den er hæslig”. det har du højestsandsynlig ikke, og det er for det meste også sådan andre menneskers tankegang er:)

håber du kommer over det

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej pige:))

Jeg kender godt selv til problemet, men har lært at man skal være så ligeglad selvom det er svært. Ofte tror man at folk kigger og tænker meget mere om en når de ser dig på fx gaden eller andre steder, end de virkelig gør. Så gør lige, hvad du har lyst til! Andre mennesker skal ikke stoppe dig.
Hilsen mig

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat