Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad finde drenge attraktivt?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Altså jeg kan virkelig godt lide hvis pigerne går i lidt baggy tøj/ vintage stilen hvis du forstår. Altså de må gerne have noget make up på, men heller ikke hele Matas i hovedet. Håret skal normalt bare være det normale som piger har altså mellem mellem og langt hår:)
Hvis piger skriver først eller starter en samtale er luksus. Det viser at man har selvtillid. Ellers bare hav god humor og snak og være ned på jorden.
Håber det hjalp:)))

  • B, Dreng, 14 år

Hejsa!
Hvis du stiller det der spørgsmål til ti forskellige fyre, vil du nok få ti forskellige svar. Det er nok det samme for jer piger.
Min kæreste og jeg har været sammen siden vi var 15 og det var helt klart hendes smil, jeg faldt for. Også lidt hendes lange krøllede rød/brune hår, men mest hendes smil.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Tbh, jeg er ret ligeglad med hvordan folk ser ud, for mig er det mest omkring hvor meget vi har tilfældes osv

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat