Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad er mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13 år!
Du kan måske kigge på pinterest. De har en masse billeder med mange forskellige stilarter, hvis man kan kalde det det. Ellers kan du gå på zalando.com og gå inder under dame, og kig på det der hedder “get the look” der kan man vælge, om man vil kig på trendy billeder af tøj og sporty osv. Det hjælper mig rigtig meget med at finde ud af, hvad jeg kan lide og ikke lide!
Jeg håber det kunne hjælpe!❤

  • En pige der vil hjælpe, Pige, 13 år

Hey, synes bare du skal prøve dig frem 🙂 det er helt normalt at være forvirret! Selv har jeg også mange personligheder og derfor har jeg to lidt forskellige tøjstile. Den ene er mest sådan hoodies og baggy jeans og sådan hvor man ikke viser sin krop, og så om sommeren ændre jeg det til farverige kjoler og sådan. Det gør kun en mere spændende at have forskellige stile og være lidt utilregnelig. Jeg er sikker på at du ikke har en eneste grund til at være usikker på din krop, så hvis du nogensinde vil have noget stramt på bare gør det! Du vil se fantastik ud uanset hvad! Måske find inspiration på Pinterest eller andet?

  • Hh, Pige, 14 år

Hej pige.
Jeg tænker at du skal gå i det som du føler dig godt i.
Altså hvis du kan lide at gå i hoodie så gør det da! 😊

Knus fra mig💖

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat