Brev

Højde og drenge

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg er selv hende den høje pige i klassen, så jeg kender det. Jeg er selv lit trist over min højde, men det hjalp at se det positive i at være høj.
Jeg begyndte at udnytte det til bl.a. sport osv., nu har jeg det sådan okay omkring min højde, men det kan være lidt svært når man stadig er højere ned drengene, men det kommer <3

Håber at du får det bedre omkring højden.

  • Mig, Pige, 14 år

Hej
Kender dit dilemma utrolig godt. Er selv 181 høj og rigtig træt af at være den højeste pige på min årgang, ja faktisk på hele skolen. Dog har jeg lært at leve med det og er nu stolt af at være høj. Vær glad for det for så får du nok også en høj fyr, og det er vel et plus. Glæd dig over din krop, andre misunder den måske.

Håber du bliver tilfreds.

Pige 15 år

  • En lille hjælper, Pige, 15 år

Årghh jeg forstår godt det kan gøre dig ked af det.

Jeg er 172 cm. Jeg har altid også været den høje i min klasse. Da jeg var mindre blev jeg kaldt for “bigfood” fordi jeg havde så store fødder grundet min højde haha.
Men du skal ikke tage dig af dem. De er ikke det værd, hvis de behandler dig som de gør, og jeg ved du fortjener langt bedre, det er jeg sikker på. Du er som du er, du kan ikke ændre på din højde. Jeg synes det er en fin højde til dig og jeg er sikker på den klær dig

Knus og kram herfra <3
xxx

  • ved hvordan du har det, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat