Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Højde

Hej.

Jeg er pige på 11,

Jeg er 140 cm som jeg syndes er ræt lille for min alder.

Alle de mobber mig med jeg “alt for lille”

eller taler om min højde.

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

hej pige på 11
gennemsnittet for en 11 årig pige er 143 cm dvs at du er helt normal. Du har massere af år at vokse i endnu så bare tag den helt med ro😊

  • Johnny, Dreng, 19 år

Hej pige på 11 år

Jeg er også ret lav og på min første skole blev jeg også drillet med det, det var super irriterende og gjorde mig ret ked af det. For mig hjalp det at læse bøger hvor hovedpersonen også var lav, så kunne jeg hver gang de drillede mig tænke på at jeg bare ligner hovedpersonen i min bog og så var det ikke lige så slemt mere. Du skal vide at det er helt normalt at være 1,40 når man er på din alder og at der ikke er noget galt med dig! Det kan være dine forældre heller ikke er så høje? Hvis de ikke er så er det jo fuldstændig naturligt at du heller ikke er det (ikke fordi der er noget galt hvis ens forældre er høje og man selv ikke er). Det kan også være fordi man er meget stresset, jeg er ihverfald vokset mere efter jeg blev diagnosticeret med angst og autisme, og det tror jeg, er fordi jeg så har kunnet få den hjælp jeg har brug for og der derfor er mindre stress i hverdagen. Og så er det jo også forskelligt hvornår man begynder at vokse. Da jeg fyldte tolv var jeg 1,45 hvilket jo ikke er så langt fra 1,40 så du når nok også 1,45 eller deromkring når du bliver tolv. Der er heller ikke noget galt i ikke at blive særlig høj, de eneste forskelle er jo bare at man skal gå i mindre tøj og at sandsynligheden for at man skal dukke sig når man går ind/ud af en dør bliver mindre.

Jeg håber du kunne bruge mit svar til noget og at hvem end der mopper dig snart holder op, husk at der ikke er noget galt med dig og at det nok skal holde op på et tidspunkt! 😊

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat