Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Højde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 år. Alle får deres mens helt forskelligt og nogen får det først når de er 16. Så den tid skal nok komme. Hvis du ikke får din menstruation efter du er 16, er det anbefalet at tage til læge med det. Jeg kender selv det med at være ret høj. Jeg er en af de højeste piger i min klasse, og det føles som om man ikke rigtig passer ind (for mig ihvertfald).

  • Pige som også er 14, Pige, 14 år

Hej Pige på 14 år
Jeg er godt nok 12 år man tror jeg kan hjælpe dig jeg synes du er så heldig jeg har min mens og det er ikke så rart når man bløder igennem og andre siger det jeg er 159 cm og jeg vil sygt godt have vokset mere men det kan man ikke når man får sin mens du er så heldig når man er høj kan de bære nemmere at vælge de rigtigste bukser jeg har taget i byen med venner hvor de bukser jeg sygt godt ville have gik mig tul under fødderne jeg synes du skal tænke det på den lyse side

Jeg håber mit råd kunne hjælpe dig

Kh. S

  • S, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat