Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Højde

Jeg er født i en høj familie

og har altid haft problemer med

min højde. Fx.

Tøj og sko.

Men også mentale problemer.

Fx så kalder folk mig høje pige

istedet for mit navn.

Og så har vj det med et crush.

De ville altid være

så meget lavere end mig

og jeg ville føle

jeg var forkert for at være så høj.

Ved ik hvad jeg skal gøre

plz hjælp.

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Din højde er perfekt, er selv meget højere end mange drenge. Det hjalp mig i situationen at joke lidt med det og drille dem med at de er lavere end mig. Du kommer højst sandsynligt ikke til altid at være højere end dem, mange drenge er lavrer end piger i folkeskolen fordi de ikke er kommet i voksenalderen endnu. Jeg siger dig i 8, 9, 10 og 1.g osv. Vil deres højde skyde i vejret og du vil lig pludselig glemme hvordan det var da de var højere.

Jeg vil også lige sige at det er mega sejt at være høj. Rigtig mange modeller er høje, Der er fx Kendall Jenner og Zendaya og mange andre.

Jeg synes personligt at Zendaya og Tom Holland er et af de sødeste par og Zendaya er højere en Tom, men det er jo fuldstændig ligegyldigt, de er stadig helt vildt søde sammen og et helt vildt godt forbillede til folk som os
Håber det hjalp og du lære at elske din højde❤️

  • Naja, Pige, 14 år

Hejsa!
Jeg forstår godt dit problem, da jeg selv er en meget høj pige. Jeg bliver også kaldt for øge navne som giraf eller eifel tårn. Tanken om at man ikke KAN blive lavere er virkelig led. Jeg føler mig også tit anderledes og forkert, når jeg står ved siden af mine venner. Bare så du ved at det ikke er unormalt at føle det. Jeg satser bare på at blive model, det er faktisk det eneste råd jeg kan give dig. Tænk over at du har større chance for at blive model end de andre.
Pas på digselv.

  • Caroline, Pige, 12 år

Hej du
Jeg kan fuldt ud forstå dit problem, dog er det slet ikke et problem!! Vil faktisk nærmere kalde det en fase.
Nu skal du høre:
Da jeg var på din alder, havde jeg totalt samme problem, og har altid været det højeste alle steder. MEN inden jeg vidste af det gik det faktisk i sig selv – eller drengene blev med alderen det højere. Selvom om jeg stadig er meget høj, så er jeg stadig meget lav ved siden af mine drenge venner, og de mobber næsten med at jeg nu er det lavere…

Så søde du, der er håb forude!!! Se lyst på det, og det er heller ikke et problem hvis ens kæreste er lavere end en, det er ret normalt!!!

  • Mig, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat