Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Høj pande 🤨

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er også blevet drillet med min vægt og det har gjordt mig mega usikker på mig selv. Det der har hjulpet mig er selvignori. Gør grin med dig selv og så syntes de det er kedeligt at gøre grin med dig.
Håber det hjæper.

  • Anonym, Dreng, 14 år

I gamle dage fik rige og fine mennesker barberede hår af deres pande fordi at høje pander var det smukkeste!! Der er også en nem løsning. Nemlig pande hår. Og bliv ved med at sig til dig selv at du er flot!! Fordi så får du mere selvtillid❤️ #girlpower

  • Ella, Pige, 11 år

Hej pige på 11 du skal vide at jeg også synes jeg har en høj pande men du skriver din bror brødre og søstre er bare ikke altid de mest betenksomme ❤️ Og husk at alle er ikke perfekte det er der faktisk ingen der er og det eneste der betyder noget er om du selv er glad ❤️ Og linse Kessler har også en stor pande og det har hendes dater også og de er da meget smukke

  • Pigen der vil hjælpe, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat