Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Høj:{

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg er 175 og også tretten år.
Det stinker at være så høj en pige, det er der ikke noget at gøre ved. Men jeg har en kusine, 183 eller sådan noget, (det skal lige siges at hun er voksen) og hun er fuldstændig ligeglad. Hun har høje hæle på til ALLE fester, bøjer sig ikke og hun har oven i købet afro hår, så hun ser endnu højere ud…

Du er nødt til at være ligeglad, og talt fra en homos synspunkt er høje piger de aller smukkeste i verden.
Jeg håber at du finder en måde at have det ok med din højde på, min yndlings ting i verden er at gå ned i knæ når jeg står sammen med mine venner, de klager alle sammen, og det tager al opmærksomheden fra at jeg er høj til at de alle sammen er SÅ lave.

  • Kan jeg vælge navnet Math?, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat