Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Høj:{

Jeg er en pige på 13 år og jeg er 1,80 høj.

Jeg har altid været den høje eller den med de længste ben eller bare den der er tyndest.

Jeg synes at det er mega utiltrækkende og ikke særlig pænt. Jeg har ikke haft en eneste kæreste i mit liv endu. Mine veninder siger altid til mig at jeg er så køn, har det flotteste hår og øjne og de flotteste lange ben.

Føler mig både anderledes og utiltrækkende over for drengene.

Derfor vil jeg gerne vide både fra nogle drenge og piger, om i synes at det er grimt at være høj/have lange ben.

Ved ikke om det er et problem som sådan men det er noget som jeg tænker SÅ meget over hver dag.

Håber at i vil skrive jeres mening!🤷🏼‍♀️

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Søde du er 13 du skal overhovedet ikke bekymre dig om kærester indu. Også er det totalt lige mig om du er høj/lav, tynd/tyk. Det er sgu lige meget jeg er også selv høj af min alder men har så også 50/50 høje forælder men jeg er lidt ligeglad fordi alle dem i min klasse er lidt høje(kunne ikke hjælpe på noget i know) men det lige meget om du er høj eller ej så længe du er stolt over at være speciel fordi det kan man godt kalde dig! Og så længe du ved at det er ok så sig venligst lige til dig selv i spejlet jeg er god som jeg er høj Elle rlsv tynd eller tyk

  • Anonym, Pige, 23 år

det er overhovedet ikke noget du burde bekymre dig om. For det første er du kun 13 år. Det er altså ikke sådan at alle har haft/har en kæreste på det tidspunkt. For det andet så er vi mennesker vidt forskellige også med hensyn til hvad man finder tiltrækkende og utiltrækkende. Jeg er 100 procent sikker på at der sidder en pige på alder med dig og er utilfreds med sine “korte” ben og egenligt bare gerne vil se ud som dig. Og om et år måske to så kan jeg love dig for at mange af drengene vil være vokset dig over hovedet. Så vent og se, formentlig bliver du rigtigt glad for din højde.

  • Rosemary, Pige, 16 år

Hej, jeg er 175 og også tretten år.
Det stinker at være så høj en pige, det er der ikke noget at gøre ved. Men jeg har en kusine, 183 eller sådan noget, (det skal lige siges at hun er voksen) og hun er fuldstændig ligeglad. Hun har høje hæle på til ALLE fester, bøjer sig ikke og hun har oven i købet afro hår, så hun ser endnu højere ud…

Du er nødt til at være ligeglad, og talt fra en homos synspunkt er høje piger de aller smukkeste i verden.
Jeg håber at du finder en måde at have det ok med din højde på, min yndlings ting i verden er at gå ned i knæ når jeg står sammen med mine venner, de klager alle sammen, og det tager al opmærksomheden fra at jeg er høj til at de alle sammen er SÅ lave.

  • Kan jeg vælge navnet Math?, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat