Brev

Høj:{

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Søde du er 13 du skal overhovedet ikke bekymre dig om kærester indu. Også er det totalt lige mig om du er høj/lav, tynd/tyk. Det er sgu lige meget jeg er også selv høj af min alder men har så også 50/50 høje forælder men jeg er lidt ligeglad fordi alle dem i min klasse er lidt høje(kunne ikke hjælpe på noget i know) men det lige meget om du er høj eller ej så længe du er stolt over at være speciel fordi det kan man godt kalde dig! Og så længe du ved at det er ok så sig venligst lige til dig selv i spejlet jeg er god som jeg er høj Elle rlsv tynd eller tyk

  • Anonym, Pige, 23 år

det er overhovedet ikke noget du burde bekymre dig om. For det første er du kun 13 år. Det er altså ikke sådan at alle har haft/har en kæreste på det tidspunkt. For det andet så er vi mennesker vidt forskellige også med hensyn til hvad man finder tiltrækkende og utiltrækkende. Jeg er 100 procent sikker på at der sidder en pige på alder med dig og er utilfreds med sine “korte” ben og egenligt bare gerne vil se ud som dig. Og om et år måske to så kan jeg love dig for at mange af drengene vil være vokset dig over hovedet. Så vent og se, formentlig bliver du rigtigt glad for din højde.

  • Rosemary, Pige, 16 år

Hej, jeg er 175 og også tretten år.
Det stinker at være så høj en pige, det er der ikke noget at gøre ved. Men jeg har en kusine, 183 eller sådan noget, (det skal lige siges at hun er voksen) og hun er fuldstændig ligeglad. Hun har høje hæle på til ALLE fester, bøjer sig ikke og hun har oven i købet afro hår, så hun ser endnu højere ud…

Du er nødt til at være ligeglad, og talt fra en homos synspunkt er høje piger de aller smukkeste i verden.
Jeg håber at du finder en måde at have det ok med din højde på, min yndlings ting i verden er at gå ned i knæ når jeg står sammen med mine venner, de klager alle sammen, og det tager al opmærksomheden fra at jeg er høj til at de alle sammen er SÅ lave.

  • Kan jeg vælge navnet Math?, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat