Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp mit tøj er grim!

Hey alle sammen

 

jeg er en dreng på tolv år

og føler bare at jeg har en grim tøj stil

og har ikke råd til designer tøj lige som alle de andre på skolen

 

er der nogle der kan hjælpe?

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hey!
Du behøver ikke det dyre pis for og se godt ud, man kan gå i en røde kors butik hvor der tit er ret fedt tøj og det er BILLIGT
Det var det jeg hade

  • Anonymous, 14 år

Hej med dig, tøj, udseende og altså det andet trælse noget, er blevet en stor del af hverdagen. Nogle gange, føler man sig en smule “kikset”, hvis man nu ikke lige har fået fingre i de nyeste par gucci sko, men det behøves man slet ikke. Det er svært, det med at se andre, der går i dyrere ting en end selv, når man selv voldsomt gerne vil have det. På den anden side, er du mega original ikke at gå i det, som alle andre går i. Det smukt at være anderledes. Husk på det. Ellers så bare være dig selv.

  • JegErTrætAfSamfundet, 14 år

jeg har selv prøvet det med at en fra din klasse har et par bestemt sko og du har ikke råd til dem men fuck det du har din tøjstil og det er godt nok man skal ikke bekymre sig om hvad andre tænker om en bare du selv kan lide det tøj du går i så er det godt nok <3

  • frej479, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat