Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Alle er smukke på forskellige måder! Og det er heller ikke det vigtigeste i livet at være “smuk”

  • Skaksmatkagen, Pige, 13 år

Jeg kan fortælle dig, at man ikke bliver gladere af at have en “smuk”, “perfekt” og slank krop, eller en god numse.
Det kan være rigtig svært at tro på, at der ikke er noget galt med dig og din krop, især hvis der er nogen der kritiserer den.
Man bliver glad af at være tilfreds med sig selv – lige som man er. Jeg har lært på den hårde måde, at jeg ikke skal tro på det andre siger til mig af negative ting.
Hvis de kan se, at du er selvsikker og tilfreds med din krop lige som den ser ud, vil de have respekt for det. I virkeligheden handler det om, at de ikke selv er tilfreds med noget inden i eller udenpå dem selv.

  • talle, Pige, 18 år

Hej søde
vil gerne fortælle dig det vigtigste alle burde vide og være sikker på om du er 10 år eller 20 år eller 50 år du skal kun tilfredsstille dig selv andres meninger er ikke vigtigere end din helt egen måske har du ikke helt fundet dig selv endu men det kommer man skal ikke lytte til folk selvom det meget normal man spørg sig selv og andre er jeg smuk? er jeg nok? men du skal huske dig selv på hver dag det er du det er alle du har din egen måde at se ting på og det har andre også når folk siger dårlige ting om andre er det fordi de ikke har glæden i deres liv for tiden de fleste gør sådan nogle ting fordi de vil have andre får det dårligere end dem selv alle har deres dårlige perioder men de gode kommer snart hvis du bare lader det ske og åbner dig op du er smuk vi er alle smukke men man kan ikke føle det hvis man ikke prøver det skal nok komme det hele please hav tålmodighed og gør dine dage positive ved at hjælpe andre mennesker eller give nogen en kompliment håber det hele giver mening

  • et smil, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat