Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har ikke mulighed for at være mig selv

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Prøv at tale med din lærer om det.
Lave en aftale med din mor om det.
Sig det til en du godt kan stole på.
Ignorér de andre som driller dig.

  • Mia, Pige, 9 år

Jeg tænker ikke at makeup vil hjælpe dig med at få mere selvtillid. Selvtillid gør dig også smukkere. Jeg har haft et tidspunkt i mit liv, hvor at jeg ikke kunne leve med mit udseende. Men det hjælper og det gør dig smukkere, hvis du selv ved at du er smuk.

  • ❤️, 16 år

Er jeg ked af at høre.. Synes virkelig du skal prøve at tage en snak med din mor om det der. Synes ikke det er i orden. Altså du er så stor nu🤷🏽‍♀️ Det synes jeg ærligtalt ikke er fair
Og slet ikke det der med at barbere ben. Hvis jeg var dig havde jeg bare købt skrabede og så barberet mig der hvor jeg nu ville..

  • Den der prøver at hjælpe❤️, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat