Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hårfarve

Hej jeg er en pige på 13 og er rødhåret

jeg føler tit at jeg aldrig får en kæreste eller noget

fordi at de fleste drenge går op i udseende

og der er ingen drenge jeg kender der er til rødhåret

hvad gør jeg??

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

jeg er godt nok ikke rødhåret – jeg tænker også jeg aldrig for en… men bare rolig det gør vi – når vi er parate og når det kommer er vi ikke i tvivl

  • me.. me, Pige, 13 år

Der er mange myter om blondiner har det bedre. Jeg har mega mørkt hår, og har overvejet at farve det. Jeg har læst at mange drenge/mænd faktisk bliver mere tiltrukket af rødhårede, vil dog anbefale ikke at farve håret, selvom jeg selv har mega lyst til det. Men mit råd farv det ikke, det slider dit hår, og du kan ende med hårtab.

  • Eya, Pige, 12 år

Hejjj. Rødhårede – både piger og drenge er SÅ utroligt smukke, jeg kunne fandme godt tænke mig at have rødt hår. Elsk din hårfarve!. Du ska ikke bekymre dig om det med drengene, hvis de ikke vil være kærester med dig på grund af din hårfarve, så skal de nok liiiige udvikle sig lidt mere. Jeg vil vædde med at der er en masse drenge der ude som enten ELSKER rødhårede piger, eller er lidt ligeglade med hårfarve. Like, om man har lilla, rødt eller brunt hår, ændre sgu ikke på en skid, det bare en hårfarve. Ikke farv det hvis du godt selv kan lide det!

  • Være selvsikker!, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat