Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hår under armene🤢🤮

Hej👋🏽💖
Jeg er en pige på 11 år, som det har været i puberteten lige lidt over et år.

Og har ad den grund hår under armene🤮🤮🤮🤮🤮🤮jeg ville syndes at det ville være bedre at have på på tissemissen(man kan dog se at der er ved at komme hår, men alligevel)

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre fordi at en af mine yndlings overdele er en form for tanktop med blonder og hvis jeg reker hånden op i skolen ville alle kunne se min klamme behårede armhule🤢🤢🤢🤮

Jeg ved at jeg ikke må bruge en skraber såååååå det er trist

Please hjælp mig❤️🌸så du sød

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Snak med din mor og lad hende gøre det for dig og sig hvorfor du vil have dem væk.

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej pige på 11 🙃
Jeg forstår dig 100% godt. For det første skal du vide det er helt naturligt alle får hår under armene på et tidspunkt, nogen har måske fået det og andre for det måske snart, man kan ikke selv styre det. Jeg syntes du skal tage din tanktop på alligevel 💪💜 det ville være rigtig sejt af dig!!
Hvis det er meget vigtigt for dig at få hårene af så spørg din mor alligevel, det kan ikke skade vel?
Håber det hjalp lidt💜🙃

  • Energispreder, Pige, 13 år

du skal snakke med din mor om det men STOP DIG SELV , det normalt at have hår under armene selv jeg hard et og det er ikke klamt

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat