Brev

Hår på ben og arme.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg har selv mange hår på ben og arme men det gør ikke noget folk kan have deres egne meninger om det vis de synes det er grimt så må de synes det jeg går tit i bare arme og der kan folk jo godt sige wow du har mange hår på armene og benene men kan de da bare synes jeg synes du skal være dig selv og ikke tænke over hvad andre de tænker❤️Husk det er bedre at være dig selv end at være det andre vil have man er hilsen anonym pige som er mig😊

  • Anonym, Pige, 10 år

Hej
Jeg synes bare at du skal gøre det, hvis du føler for det.

Men det er vigtigt at det ikke er på grund af hvad andre folk mener, men at det er for din egen skyld<33

  • Pige på 13, Pige, 13 år

Hej jeg barbere mine ben men ikke mine arme når man har barberet sine arme første gang vil det blive nogle små trælse stive hår. Så hellere have bløde hår på armene. Tro mig folk lægger ikke mærke til hårene det er kun dig selv der gør det. Men kan godt forstå du vil barbere dine ben. Jeg gør det mest når jeg skal i byen eller om sommer når man ikke har lange bukser på.

  • Hjælp, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat