Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

går drenge op i det?

jeg har et spørgsmål.

går drenge op i hvordan man smiler og griner,

altså hvis man nu griner grimt.

har tænkt på det tit

hvis d nu synes man smiler/ griner grimt,

er de/i ligeglade

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

hvis en dreng går op i om du smiler grimt eller ej, så er han slet ikke værd af din tid. man må ende ikke opføre sig på en måde, for at imponere drenge. hvis du skal have en sød kæreste skal han elske dit smil fordi det betyder du at er glad.

  • Anonym, Pige, 16 år

Går and på hvem vis du spørger en dreng som rent faktisk er sod og bare gerne vil have en at holde af så kunne det ikke være lige glad (nu snarke rjeg fra mit perspektiv) jeg ser ikke noget grin for grimt vis jeg kan lide dem så er grinet sødt. en del af dig ik bekymre dig om andet vis de ik kan li dig for hvem du er så det.iike den rigtige

  • Good guy, Dreng, 15 år

Drenge går meget op i pigers smil. Det vigtigste er at en pige også smiler med øjnene og ser sød og mild og blid ud. Der er nogen piger hvor deres smil ikke når øjnene og de ser hårde ud selv om de smiler. Og så er smilehuller meget sexede.

  • Alex, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat