Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

G-streng

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg er også begyndt at gå med g-streng her for nogle måneder siden, det var virkelig ubehageligt i starten men efter man har vænnet sig til det mærker du det ikke. Jeg bruger ogsp en gang i mellem normale underbukser da det kan være ubehageligt at have på i mange dage.

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej, jeg forstår det godt og jeg havde også samme problem, så det er altså helt normalt. Jeg kunne anbefale dig måske at finde nogle der ikke er ubehagelige? der er nogle typer af g-strenge og stof som kan være mere ubehageligt end andet. Ellers så tror jeg bare du skal vænne dig til det.

  • kh S, Pige, 14 år

Hej.
I starten er det en lille smule ubehageligt, da du lige skal vænne dig til det, men lige så snart du har haft dem på i nogle timer, mærker du dem næsten ikke, jeg kan anbefale nogle invincible trusser, men kan hverken se dem eller mærke dem, dig er de ikke de mest sexede, men det er ekstremt behagelige… <3

– Anonym pige på 13:)

  • Anonym pige på 13:), Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat