Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

G-streng?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11 jeg synes at du skal være ligeglad med hvad de andre synes for det raver ikke dem Hvad for noget undertøj du går i. Håber du kunne bruge svaret

  • Anonym, Bisexuel, 23 år

Hej pige på 11 år
Jeg syntes også du skal være ligeglad med hvad de andre syntes. Og hvis der er nogle der kommentere på det så bare vær ligeglad. Ingen har nemlig ret til at kommentere på dit tøj eller dit udseende. Håber du kunne bruge svaret. 😉

Hilsen Hjælperen

  • Hjælperen, Pige, 11 år

Sys da bare du skal gøre det. Spørg din mor om ikke du må købe noget undertøj selv. Du skal dog nok være forberedt på at det kan være lidt svært at vænne sig til at gå med g-streng fordi den går lidt op i revnen og i numsen. Det var i alt fald lidt svært for mig. Sys ikke du skal ta dig af hvad dine veninder siger. Det er helt fair at man ikke vil ha at ens underbukser skal ku ses.

  • anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat