Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Fordel eller bagdel at ens veninde er lækker?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har prøvet at min vininde har meget opmærksomhed.🙂

Men jeg siger ikke at du ender lige som mig men mig og min vininde er ikke vininde længer.😑❤

  • Karla, Pige, 10 år

hej, jeg syntes ikke det er dårligt at du er veninde med hende. Det er bare vigtigt at du ikke sammeligner dig med hende. Alle kroppe og ansigter er smukke på vær deres måde.

  • anonym, Pige, 14 år

Jeg har selv haft en vidunderlig smuk veninde. Jeg var fuldstændig grå ved siden af og gik vel nærmest i et med væggen. Men jeg oplevede jo at der altid var en masse drenge der flokkedes om hende, fx ved fester. Hun tiltrak bare vildt mange. De kunne jo ikke alle sammen få hende så nogle endte så med at gå i seng med mig i stedet for. Så på den var det jo positivt nok for hun var også samtidig sød og hensynsfuld og jeg savner hende!

  • no name girl, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat