Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

For høj

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Mit bedste råd ville være bare at “own” det. At være en høj pige er seriøst et powermove, hvis man også er selvsikker. De fleste modeller er også høje og alle er jo misundelige på dem! Og desuden er det slet ikke svært at finde en fyr der er højere end dig, den mest standart højde for mænd er faktisk omkring 180 :))

  • Anonym, Pige, 17 år

Jeg er 13 og er 172 cm og mange af mine venner er næsten ligeså høj som mig så jeg tror du har en meget almindelig højde

  • Anonym, Pige, 13 år

Du skal slet ikke bekymre dig om den højde, tro mig.
Jeg er 18 år og de fleste i min omgangskræs af drenge er 180+ og piger 170+ med nogle få der jo er under.

Du vil kun blive glad for din højde i fremtiden, og du skal bare være dig selv, så jeg sikker på du også finde en sød fyr en dag!

Held og lykke med det 🙂

  • Laust, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat