Brev

Føler mig tyk

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13. Jeg er selv 13, dog ret høj, men jeg vejer ca. 50 kilo og er 165, og jeg er ikke på nogle måde tyk. Hvilket du HELT sikkert heller ikke er, på nogle måde! Du siger at du har snakket med en veninde, og at hun sagde, at du var tynd, men at du stadig føler dig tynd, og at det slet ikke hjalp. Hvis du går ind på nettet og søger på “BMI udregner” kan du gå ind på det første forslag (den hedder Netdoktor, tror jeg). Så bliver du bedt om at indtaste din vægt og højde. Så får du dit BMI tal. Der står også et skema. Så kigger du bare på det, Der står om du er overvægtig, middel eller undervigtig (afhængigt af dit tal). Hvis du prøver dig frem med en BMI udregner, så er det vigtigt at huske, at nettet ikke altid taler sandt, og fortæller ikke altid det rigtige;))
Jeg ønsker dig alt godt!

  • Zebra, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat