Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler mig hele tiden grim.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er en dreng, der også går i 8 klasse, jeg føler mig også selv tit grim, men jeg ved at der er mange andre der sikkert har det ligesådan, så jeg prøver ikke at tænke for meget over det.
Hvis du gerne vil komme over det kan en mulighed være at snakke med søskende eller bedste venner, og så måske lade være med hele tiden at kigge dig i spejlet, jeg har en ide om at jo flere gange man kigger sig i spejlet, jo flere ting kan man finde på sig selv, der skal se anderledes ud.
Nu er jeg jo selv en dreng, og jeg er 110% sikker på at drengene fra din klasse ikke gør grin med dig på nogen måde.

Til din konfirmation, skal du bare hvile i dig selv og sørge for at finde noget tøj som du får mega god selvtillid i, det vil helt sikkert hjælpe.
Det gør heller ikke noget at skille sig ud, de fleste vil bare syntes at det er sejest, at du har din helt egen stil og at du tør.

Dreng, 14 år

  • DRENG, Dreng, 14 år

hej.
ved du hvad!
du har slet ikke noget at bekymre dig over. jeg har altid ønsket mig blå øjne og brunt hår, men ja alle får ikke hvad de ønsker sig. jeg er så så så sååå sikker på at du er rigtig smuk.
og husk. verden er så stor og der er mange ting man vil nå i sit liv. så hey.
nyd dit liv,😝
du er så god og smuk som den du er💖
håber det hjalp bare lidt
mvh

  • jordbærtærte, Pige, 13 år

hej søde pige
det er meget normalt i din alder at føle sig usikker på sig selv og sit udsende men jeg er 100% sikker på at du på igen måde er grim når du beskriver dit udsende føler jeg at du ligner mig lidt og jeg synes at du lyder utrolig smuk og pæn både brunt hår og blå øjne er smukt og næsten alle piger har noget de ville lave om hvis de kunne jeg kender mange piger som ville havde blå øjne hvis de selv kunne bestemme øjn farve og de fleste drenge jeg kender synes blå øjne er den pæneste farve
mvh

  • H, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat