Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler mig grim hele tiden :(

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har haft de samme problemer.
Jeg ville bare sige at det er noget næsten alle kommer til at opleve et tidspunkt i deres liv. Det er helt normalt at sådan.
Måske er man ked af det fordi man ikke tror der nogen der kommer til at kunne lide en eller komme sammen med en begrund af hvordan man ser ud. Det her kommer til at lyde en lille smule cliche men hvis folk ikke kan lide sig begrund af hvordan du ser ud, fortjener de ikke dig. Tro på mig.

  • Anonymous, 13 år

du er mega smuk det er jeg sikker på men husk det er ikke det uder der tæller det er det indre

  • ost, 15 år

Hej:)
Jeg har selv følt sådan igennem meget lang tid.
Mit råd til dig er at du skal begynde småt, man vågner jo ikke bare op en dag og elsker sig selv. Det første jeg gjorde var at stoppe med at følge modeller på instagram, så som Kendall Jenner, Gigi Hadid osv. så det ikke hele tiden mindede mig om at jeg ikke så ud som dem. Det næste jeg gjorde var, at jeg stillede mig hen foran spejlet når jeg lige havde brug for det, og så kiggede jeg på mig selv. Jeg fandt så en ting som jeg godt kunne lide ved mig selv. Det var den ene dag mine ankler, den anden dag mine fregner og en tredje mine arme. Det lyder måske lidt fjollet, men hvis man starter helt småt, tror jeg at det vokser på en. Idag har jeg gjort det i laaang tid, og jeg er altid glad for resultatet.
Jeg håber du kan bruge tippet.

  • <33, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat