Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler ikke der er nogen der kan lide mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej 15 årige pige

jeg forstå dig godt at man ikke føler sig smuk og at man føler at der ikke er nogle drenge der kan lide en altså der har været drenge der har været forelsket i mine veninder men ikke i mig (hvilket er fint nok) der er drenge der har indrømmet at de synes at jeg grim og det satte tanker igang som ´finder jeg nogensinde en der kan lide mig´ det gjorde mig ked af det men jeg minder mig selv om at jeg er smuk og at man ikke kan være grim

men altså du er smuk som du er og sådan er det men hvis du gerne vil være smukkere end du allerede er så kan du træne dig (og huske at du ikke skal udvikle nogen form for spiseforstyrelse) have noget pænt tøj på ( HUSK pænt tøj er hvad du synes er pænt)

HUSK det er det inden i der tæller ikke udenpå ❤❤❤

  • en der prøve at hjælpe, Pige, 12 år

Heeey! Mega sejt at du skriver ind her!

Jeg tror at første skridt for dig, måske kunne være at elske dig selv og din egen krop, før du begynder at tænke på alt andet. ❤️ Desværre er det forvirrende og vildledende at vores verden er bygget op om skønhedsidealer, som lige nu går ud på at være så tynd at man ligner døden fra Lübeck, og det kan virke fortvivlende og vildledende. Selvfølgelig kan man træne og forsøge at gøre gode ting for sin krop, men man kan også godt være kraftigt bygget, og have en sund krop.
Teenage-hjernen bliver mere opmærksom på kroppen, og påpeger “fejlene.” Det kan være stærkt trættende at fokusere på sådanne ting som kropsidealer, kærlighed og sårn’.
Man kan ikke undgå at der hænder irriterende begivenheder, og du vil blive såret om, og om igen. Det sker for alle. Det er en forudsætning for livet. Men der vil med garanti være et flertal af begivenheder som gør dig kistelykkelig og som vil glæde dig. Du kommer til at møde mange nye mennesker igennem dit liv, som vil elske dig for lige præcis den du er, og derfor er det så vigtigt at du ikke prøver at lave om på dig selv. (Personlighedsmæssigt)
Jeg håber at mit råd kan hjælpe dig, og jeg håber på det bedste for dig! 🤘🏻

Med venlig hilsen en pige på 13.

  • Itsyeahgirl!, Pige, 13 år

Har det lidt på samme måde. Jeg snakkede med min bedste veninde om det og hun har virkelig hjulpet mig. Hun var min Wing woman og nu har fede mig snart været sammen med min dejlige kæreste i et år.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat