Brev

er jeg en joke?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Det lyder virkelig ubehageligt. Har du nogle veninder du kan snakke med om det. Så kan I måske “beskytte” hinanden og sige fra hvis det sker for nogen af jer. Jeg synes at du skal kunne gå i det tøj du vil.

Jeg synes overhovedet ikke at det er okay det de har gang i. Jeg håber at det bliver bedre 🙂

Kh En pige der gerne vil hjælpe

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej pige på 13
Jeg synes ærligt det lederholdet grænseoverskridende, og faktisk er det i princippet seksuel krænkelse. Jeg synes du skal sige det direkte til en lære du stoler på, og så er det deres job at sige det til dem.

  • Howl, 14 år

Det er ikke orden at følge sig taget på det super ubehaglig så er det på tide sige fra over for drengene i din klasse eller kunne sige det tim
L en lærer som du stoler på knus musse

  • louise melbye, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat