Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

er jeg en joke?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Det lyder virkelig ubehageligt. Har du nogle veninder du kan snakke med om det. Så kan I måske “beskytte” hinanden og sige fra hvis det sker for nogen af jer. Jeg synes at du skal kunne gå i det tøj du vil.

Jeg synes overhovedet ikke at det er okay det de har gang i. Jeg håber at det bliver bedre 🙂

Kh En pige der gerne vil hjælpe

  • Anonym, 14 år

Hej pige på 13
Jeg synes ærligt det lederholdet grænseoverskridende, og faktisk er det i princippet seksuel krænkelse. Jeg synes du skal sige det direkte til en lære du stoler på, og så er det deres job at sige det til dem.

  • Howl, 14 år

Det er ikke orden at følge sig taget på det super ubehaglig så er det på tide sige fra over for drengene i din klasse eller kunne sige det tim
L en lærer som du stoler på knus musse

  • louise melbye, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat