Gratis

anonymt

24/7

Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det nu forkert at spise sundt?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

I din alder skal du slet ikke bekymre dig om din vægt, medmindre den ligger på 100!!

Det er fint, du træner og opbygger muskler, men var jeg dig, så ville jeg tillade mig selv det når jeg var hos venner. Ellers kan du ende ud i et dårligt forhold til mad og få spiseforstyrrelser. Man skal faktisk nå derhen at man ikke begrænser sig selv og kan spise alt uden at få dårlig samvittighed.

og jeg snakker af erfaring

  • Mig, Pige, 16 år

Hej jeg kender dit problem 100%.
Jeg synes det er mega sejt at du prøver at tabe dig, men når du stadig er så ung er det vigtigt at du går til sundhedsplejersken eller lign. inden du begynder. Der er nemlig mange på din alder der ser sig selv som tykke uden at være det. Til det der med træningscentret så ville jeg anbefale dig at starte til en sport da det er meget sjovere og man får et fælleskab. Der er også det træningscenter der hedder loop hvor børn også kan gå

KH Mig

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat