Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Emo Look

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, er selv en EMO på en måde. Er bare ikke sådan en med næsepiersringer og langt sort hår og sådan noget. Jeg har Emo looket, og “er” Emo har bare ikke ligeså voldsomt tøj og makeup på som de har. Jeg har converse sko, fordi det bruger emoer tit, eller bare nogle sko der er lidt høje. Så bruger jeg skinny jeans fordi en EMO de bruger næsten altid tøj der sidder stramt og tæt til kroppen. Så man kan ikke have baggy jeans på hvis man vil have looket. En pige kan dog have sorte strømpebukser og en nederdel. Så har jeg en band trøje på. De bands der er på trøjerne er tit metal, eller punk musik. Blandt andet bands som “bring me the horizon, Arch enemy, slipknot, Whitecapel og så er der meget mere. Men bare et band der ikke laver pop eller sådan noget. Det skal være rock eller metal eller bare en anden hård musik gerne. Så kan man prøve at gøre noget ud af sit hår med at lave lidt pandehår eller sådan noget.

Jeg håber du finder ud af det, og hvis du har spørgsmål så bare skriv en kommentar. Så husker jeg nok at svare.

Hvis du vil have noget at vide om hvordan emoer de sådan er, så kan du også skrive det i en kommentar

  • Psyce, Dreng, 14 år

Hejsa
Jeg er EMO så det bare vil noget, og det er det fedeste i verden, jeg siger det bare. Jeg vat virkelig bange for hvad folk ville sige til mig, og mine forældre var heller ikke særligt begejstrede, da min familie er, hvad jeg vil kalde, fin. Men jeg valgte sgu alligevel at gøre det og ja jeg får da nogle kommentarer her og der fra nogle som ikke forstår det med at udtrykke sig selv. Men mine forældre er blevet mere ligeglade faktisk fortæller de mig hvor cool det er, at jeg alligevel gjorde det. Jeg synes det er mega fedt at dine veninder kan hjælpe dig med at finde tøj og, at de ikke går imod dig.
Jeg synes du skal starte progressivt og måske købe noget af tøjet og lægge det ind i din normale tøjstil, og når du så har tilpas nok EMO tøj så køre et fuldt EMOsæt. På den måde tror jeg også at folk nemmere accepterer det. Altså jeg startede fx med kun skinny jeans og sorte sko. Så gik jeg til lidt mere band tøj og så videre og så videre.

Jeg elsker at der er flere EMO’er ude i verden
Hel og lykke

  • Dreng på 16, 16 år

Spring ud i det “normie”. Gør hvad du føler for, og tænk kun på hvad der bedst for dig selv🧛🏿

  • Anonym, 8 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat