Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drenge hvad synes i om piger der går med makeup?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes diskret makeup er helt fint. Altså når piger lige streger deres øjenbryn op og måske giver øjenlågene og læberne en lille bitte smule farve. Men endelig ikke for meget. Jeg synes den her meget kraftige sminke og overdrevne øjenmakeup er no go. Du skal overhovedet ikke være bange for at din kæreste skal se dig uden makeup. Jeg sover af og til med min kæreste og jeg synes ikke hun er dejligere end når hun lige vågner op og er helt bar med totalt pjusket morgenhår der står ud til alle sider og søvn i øjnene og dufter af søvn og, nå ja… Piger er bare altid smukke!

  • dreng der elsker piger, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat