Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drenge hvad synes i om piger der går med makeup?

Hey! Såeeeh jeg farver mine øjenbryn, øjenvipper og bruger lidt bronzer.

Jeg føler mig ikke speciel køn uden makeup,

for mine øjenvipper og øjenbryn er helt lyse uden makeup

og folk ville ikke kunne genkende mig uden (føler jeg)

jeg er i tvivl om hvad drenge mener om makeup,

for altså jeg er bange for, at når jeg får en kæreste og han så skal se mig uden,

at han så slet ikke kan genkende mig… det er bare sådan jeg føler.

Så mit spørgsmål er, hvad synes i drenge om piger der går med makeup?

Og ville du have det fint med at have en kæreste, som så meget smuk ud med makeup,

men når hun tager det af ser lidt mere kedelig ud?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Så længe du ikke bruger for meget skal en dreng nok kunne genkende dig og siden du er 14 så vil jeg sige det meget normalt. Hvis du er lidt usikker på dit udseende så du får et lille bonus råd find noget ved din krop du synes ser skidegodt ud og fokuser på det så når du tænker mine øjenbryn er for lyse så kig på fx din næse og sig men se min nuttede næse det hjalp mig

  • Anonym, Dreng, 14 år

Hej

Ved godt jeg ik er en dreng, men føler stadig at jeg gerne vil svare på det her. Når du får en kæreste i fremtiden skal han jo helst kunne lide dig som du er (med og uden make up). Hvis han ikke kan lide dig uden make up er han jo ikke det værd alligevel. Husk altid at gøre det der gør dig glad og ikke for at passe ind i nogens standarder om dig. (:

  • Anonym, Pige, 15 år

Jeg synes diskret makeup er helt fint. Altså når piger lige streger deres øjenbryn op og måske giver øjenlågene og læberne en lille bitte smule farve. Men endelig ikke for meget. Jeg synes den her meget kraftige sminke og overdrevne øjenmakeup er no go. Du skal overhovedet ikke være bange for at din kæreste skal se dig uden makeup. Jeg sover af og til med min kæreste og jeg synes ikke hun er dejligere end når hun lige vågner op og er helt bar med totalt pjusket morgenhår der står ud til alle sider og søvn i øjnene og dufter af søvn og, nå ja… Piger er bare altid smukke!

  • dreng der elsker piger, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat