Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Dreng hjælp 🤔

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige som er nysgerrig. Jeg vil starte med at sige at du skal være tilpas med din stil og med det mener jeg at du skal synes at dit tøj både er pænt, behageligt og vigtigste af alt skal dit tøj være DIG.
Du skal huske at du ikke har det tøj på for andre men for dig selv. Ja ja det lyder meget kliché alt sammen men som jeg plejer at sige så er kliché latin for sandhed😉 (PS det er mit ordsprog så til alle der læser det her JEG HAR TAGET PATENT PÅ DET ORDSPROG!!!)
Jeg vil nok selv beskrive min tøjstil som basic sorte leggings og en hvid T-shirts og sådan noget. Det er helt op til dig hvad du vælger så længe at det er noget tøj som DU kan lide. KH Den forstående 😘❤

  • °Den forstående°, Pige, 12 år

Din stil skal kun blive set som et plus for en dreng og ikke afgørende for om de vil komme sammen så gå i hvad du har lyst til

  • Rawenclaw drengen, Dreng, 14 år

Jeg har slet ikke nogen rigtig stil, jeg går bare i det jeg føler mig tilpas i. Jeg er enig med de andre i at det godt kan gå hen og blive lidt wannabe agtigt, specielt hvis du efter sommerferien pludselig ser helt anderledes ud. Men ærligt talt synes jeg det lyder fedt, bare tænk over at du ikke prøver at være en helt anden. Gå i det tøj du selv har lyst til og ikke hvad du tror andre synes om. Hvis du udstråler at du er dig selv og hviler i dig selv, tror jeg faktisk ikke tøjet har en betydning.
Held og lykke!

  • Alvi, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat