Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Pige 9 år

Hej

jeg er en pige på 9 år

jeg savner bare at folk ikke tro

jeg er en dreng

det har plaget mig lige siden børnehaven

det ikke så rart

jeg har sagt det til dem men de lytter ikke

de siger bare at jeg blev født som en dreng

Jeg ved godt jeg har meget kort hår

men det er bare så irraterande

Kan i ikke nok hjælpe mig?

Pige, 9 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 9 år.
Jeg kender følesen, jeg er selv en pige og ligner en dreng fordi jeg har kort hår ligesom dig. Og jeg synes også det er irraterande at man bliver kaldt for en dreng bare fordi man er korthåret som pige. Jeg ved ik om det også er sårn her med dig men det er faktisk mest drenge der kigger eller siger noget til mig. Jeg har været så usikker på mig selv fordi folk skal sige alt muligt om mig, jeg er så træt af det. Men vær gang folk spøge mig om jeg er en dreng eller pige så svare jeg dem bare og siger at jeg er en pige med kort hår, og hvis de ik tror på at du er en pige så lad dem være de må tro hvad de vil og derefter så bare gå og ik hør på dem. DU er perfekt som du er ligemeget hvordan du ser ud. Det må du huske.
Jeg håber mit brev kunne hjælpe dig. Jeg ønsker dig alt godt i fremtiden. Jeg håber du finder ud af det hele.
sorry for lidt stavefejl.
Kh Mig

  • N, Pige, 16 år

jeg forstår godt at du syntes det er træls og irriterende men hvis du gerne vil have at de stopper sig det til en voksen eller din lære de vil hjælpe med at få det løst hvis du ikke vil snakke med en voksen så snak med en du stoler på som kan hjælpe dig og husk girl power

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej

Det er helt lige meget om man har kort eller langt hår som pige. Andre folk er bare nødt til at tro på du er en pige. Du kan sige det til dine forældre og bede dem tale med de andres forældre, dem der driller dig. Uanset hvad andre siger er du perfekt som du er. 🙂

KH.
10 år

  • Anonym, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat