Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Dårligt selværd

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej, jeg kan godt forstå at det er hårdt, jeg er selv en pige på tolv og er meget tidligt udviklet. det er heller ikke det fedeste men det er naturligt, så der er ingen grund til at være bange. et tip til at tale med piger. piger elsker nå en dreng er følsom og med det vær dig selv du skal ikke bekymre dig om det hvis hun ikke vil have dig som du er er hun et svin.
ikke lad dig slå ud at det men tænk på alle de ande (gode) ting ved dig og vær glade for dem. hvem ved om din acne er det der kendetegner dig

kh pige på 12

  • fangirl, 12 år

Hey du.
Det her er måske kliché, men det er ikke det ydre der tæller, det er det indre. Jeg kender godt det med dårligt selvværd, men prøv at husk på det gode ved dig selv. Selvfølgelig er det irriterende, og jeg kan virkelig godt forstå det, men du kan ikke gøre ved det. Og hvor skal de personer der har sagt noget om det dog skamme sig, det kunne lige så godt have været dem der ikke havde et helt clean face. Og det man ikke kan ændre på, skal heller ikke kommenteres, måske en kliché igen. Men jeg synes, at det er vigtig at huske!
Også lige en sidste ting, jeg har selv været forelsket i en som også fik problemer med anke, men det ændrede ikke mine følelser for ham. Jeg har bare aldrig truet, at fortælle ham om mine følelser.
Og selvfølgelig kan du snakke med piger!

Jeg håber, at du vil tage det jeg har skrevet til dig!

  • Anonymous, 15 år

hej dreng alle er perfekte du skal nok finde en pige som er mega ligeglad med dit udsende og den pige så perfekt til dig hvis det giver mening

  • bare rolig, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat