Brev

Croptoppe og andet tøj

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej!
jeg har slev nogle croptops, men det dog ikke altid jeg “tør” gå med dem. Tit har mange af pigerne fra min klasse sagt det er for tidligt, og underligt (selvom de fleste af dem er begyndt med det nu). Men nej, man behøver slet ikke at gå/have croptops! Jeg er rimelig ligeglad med om andre går med det, det kommer nok mere an på hvad de siger. Men helt seriøst så synes jeg du bare skal tage det på du godt kan lide. Man skal overhovedet ikke føle sig “tvunget” til noget! Men nej, har ikke virkelig meget tøj dsv haha.
håber det hjalp lidt:)

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej!
Kan godt forstå dine forældre det kan være dyrt, da det kan måske være man ikke altid lige har pengene til det?
Ved godt farven er ved og gå af og sådan, og det er rigtig træls, men du kunne måske spare op til at kunne købe det selv?
Omkring croptop, tror jeg ikke helt du skal tænke så meget over det. De er jo trods alt som du selv siger kun 13 år.
I sidste ende er det jo bare tøj.
Ja mine forældre kan også godt sige jeg har for meget tøj, og det dyrt, men har selv penge, så er selv begyndt at betale for det 🙂
Tror det noget alle forældre gør 😉

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej
Jeg får heller ikke så tit nyt tøj min mor syntes også at det er lidt for dyrt så du er ikke den eneste og det med croptoppe det bestemmer du selv hvis du ikke vil gå i det så lad vær du skal gå i det du slev vil 💕

  • Pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat