Brev

Croptoppe og andet tøj

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej!
jeg har slev nogle croptops, men det dog ikke altid jeg “tør” gå med dem. Tit har mange af pigerne fra min klasse sagt det er for tidligt, og underligt (selvom de fleste af dem er begyndt med det nu). Men nej, man behøver slet ikke at gå/have croptops! Jeg er rimelig ligeglad med om andre går med det, det kommer nok mere an på hvad de siger. Men helt seriøst så synes jeg du bare skal tage det på du godt kan lide. Man skal overhovedet ikke føle sig “tvunget” til noget! Men nej, har ikke virkelig meget tøj dsv haha.
håber det hjalp lidt:)

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej!
Kan godt forstå dine forældre det kan være dyrt, da det kan måske være man ikke altid lige har pengene til det?
Ved godt farven er ved og gå af og sådan, og det er rigtig træls, men du kunne måske spare op til at kunne købe det selv?
Omkring croptop, tror jeg ikke helt du skal tænke så meget over det. De er jo trods alt som du selv siger kun 13 år.
I sidste ende er det jo bare tøj.
Ja mine forældre kan også godt sige jeg har for meget tøj, og det dyrt, men har selv penge, så er selv begyndt at betale for det 🙂
Tror det noget alle forældre gør 😉

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej
Jeg får heller ikke så tit nyt tøj min mor syntes også at det er lidt for dyrt så du er ikke den eneste og det med croptoppe det bestemmer du selv hvis du ikke vil gå i det så lad vær du skal gå i det du slev vil 💕

  • Pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat