Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

bumser

hej jeg har mange bumser

og ved ikke hvordan at få dem væk

pls hjælp

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Yogurt + citron ansigtsmaske hjælper

  • :), Pige, 12 år

Jeg har samme problem med urenheder i ansigtet, dog har jeg valgt at acceptere det siden det er en del af puberteten. Du kan altid prøve hudpleje produkter af og hudens renhed har også ofte noget af gøre med hvad du indtager.🙂🙂

  • Anna, Pige, 13 år

Ignorer det andet svar med youghurt og citron, det er åbenlyst bs.

Nogle ting virker rent faktisk:
Livsstil:
Drik nok vand, spis sundt, få motion

Hudlæge:
Man kan booke tid til en hudlæge, som kan vurdere hvor slemt det er og evt. ordinere medikamentet isotretinoin. Det er ikke uden bivirkninger, men det virker.

Jeg havde selv cystisk akne fra 15 – 18 hvor jeg fik isotretinoin. Det gjorde min hud meget tør imens jeg tog medicinen, og det er hårdt for leveren at nedbryde, men for mig var det det hele værd. Det er slet ikke sikkert at din akne er så slem at det er nødvendigt.

Jeg ville snakke med din mor og far om det og høre om du kan få en tid til en hudlæge. Det kan ikke skade at få kigget på det.

  • Dreng der plejede at have akne, Dreng, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat